Se mer, få gjort mer

Forståelsen av at den rette synsløsningen kan frigjøre livets fulle potensiale har gjort oss til markedsleder i verden.


Hver dag flytter vi nådeløst grenser for å kunne imøtekomme og forutse synsbehovene dine.
Vi foreslår innovative, skreddersydde synsløsninger, fordi det å se godt er helt avgjørende for god livskvalitet.

 

VÅR MISJON OPPNÅS GJENNOM INNOVASJON

Øynene våre er like forskjellige som fingeravtrykkene våre. Livsstilen vår er også forskjellig. Derfor lager vi hos Essilor livsforbedrende synsløsninger, skreddersydd for dine behov.

Vår unike menneske-sentrerte innovasjonsprosess: Live Optics™, kombinert med vårt høykvalitets eksperthåndverk og de mest anerkjente profesjonelle fagfolkene innen øyepleie som vi samarbeider med gjør det mulig for oss å levere de beste opplevelsene og tjenestene som er mer enn bare glass.

Synsundersøkelser for barn på skolene deres

 

EKTE SYNLIG INNOVASJON TIL BESTE FOR DEG

«Essilor har utviklet LiveOptics TM, en forskningsmetode som involverer menneskers erfaring med brilleglass i hverdagen for å forbedre og innovere, igjen og igjen». Vi oppfyller ikke bare bransjens standarder, vi oppfyller dine.
«Oppdag hvordan du selv er i sentrum av innovasjonsprosessen»

Live Optics - En innovativ måte å teste Essilor-glass på

ET FULLSTENDIG OMRÅDE AV LØSNINGER DEDIKERT TIL DEN ENKELTES INDIVIDUELLE SYN

Hvert glass vi lager er en kombinasjon av flere komplementære teknologier som korrigerer synet, beskytter øynene mot lys og forbedrer klarheten.

ESSILOR® STELLEST™-GLASS

ESSILOR® STELLEST™-GLASS

Korriger synet ditt

Når det gjelder nærsynthet, vil korreksjon av synet til barnet ditt i dag ikke bety beskyttelse for morgendagen. Nærsynthet kan bli verre og eventuelt påvirke synet i fremtiden. Stellest™-glass er Essilors beste løsning i kampen mot barnets nærsynthet, og den kraftige effekten er klinisk dokumentert. ESSILOR® STELLEST™-GLASS BREMSER PROGRESJONEN AV NÆRSYNTHET MED GJENNOMSNITTLIG 67%⁽¹⁾

Varilux

Varilux

Korriger synet ditt

Progressive glassdesign. Du kan se tydelig og komfortabelt både på nært og avstand. For brukere over 40 år.

Eyezen Kids

Eyezen Kids

Korriger synet ditt

Enten det gjelder å gjenkjenne farger og former, lese eller skrive, så spiller synet en avgjørende rolle for barns utvikling og vekst. Derfor er det viktig at du som forelder omhyggelig pleier og fremmer et sunt syn i løpet av barnas skoleår, spesielt ettersom synet deres fortsatt utvikler seg. Men selvfølgelig kan dette være vanskelig i en stadig mer digital verden.

Eyezen

Eyezen

Korriger synet ditt

Den nye generasjonen enstyrkeglass for deg som bruker digitale enheter. Glassene er designet for å hindre og redusere belastningen øynene utsettes for når du sitter foran skjermer.

Transitions

Transitions

Beskytt synet ditt

Intelligent teknologi integrert i brilleglassene dine. Transitions er fargeskiftende glass som bidrar til å redusere gjenskinn, tretthet og belastning på øynene ved å reagere på UV og blåfiolett lys. Tilpasser seg alle lysforhold.

Eye Protect System

Eye Protect System

Beskytt synet ditt

Eye Protect System hjelper glassløsningen din å beskytte øynene dine mot potensielt skadelig blåfiolett lys og skadelig UV-lys hele dagen - både utendørs og innendørs.

Xperio Sol

Xperio Sol

Beskytt synet ditt

Teknologi som beskytter øynene dine mot UV-lys og reduserer blendende gjenskinn, slik at du har optimalt syn uansett hvor lyst det er ute. Finnes i et bredt spekter av farger og speil-finisher som matcher enhver innfatning og stil.

Crizal

Crizal

Forbedre klarhet

Kombiner Crizal for å forbedre din totale glassløsning. En behandling som forbedrer skarpt syn, glass-estetikk, og sørger for klart syn.

Få en Essilor-glassløsning hos en partner-optiker.

Finn din nærmeste optiker