Brilleglass

Beskytt synet ditt

Oppdag de optimale løsningene for å beskytte øynene fra potensielt skadelig blåfiolett lys

Korriger synet ditt

En glassløsning består av tre deler. Først og fremst må du finne ut hva dine synsbehov er. Din lokale optiker vil gjennomføre en grundig øyeundersøkelse og finne ut hva du trenger. Ut fra denne undersøkelsen og din type livsstil, vil optikeren kunne anbefale den beste synsløsningen, enten et enstyrkeglass (Eyezen) eller et progressivt glassdesign (Varilux).

ESSILOR® STELLEST™-GLASS

Når det gjelder nærsynthet, vil korreksjon av synet til barnet ditt i dag ikke bety beskyttelse for morgendagen. Nærsynthet kan bli verre og eventuelt påvirke synet i fremtiden. Stellest™-glass er Essilors beste løsning i kampen mot barnets nærsynthet, og den kraftige effekten er klinisk dokumentert. ESSILOR® STELLEST™-GLASS BREMSER PROGRESJONEN AV NÆRSYNTHET MED GJENNOMSNITTLIG 67%⁽¹⁾

Varilux

Progressive glassdesign. Du kan se tydelig og komfortabelt både på nært og avstand. For brukere over 40 år.

Eyezen Kids

Enten det gjelder å gjenkjenne farger og former, lese eller skrive, så spiller synet en avgjørende rolle for barns utvikling og vekst. Derfor er det viktig at du som forelder omhyggelig pleier og fremmer et sunt syn i løpet av barnas skoleår, spesielt ettersom synet deres fortsatt utvikler seg. Men selvfølgelig kan dette være vanskelig i en stadig mer digital verden.

Eyezen

Den nye generasjonen enstyrkeglass for deg som bruker digitale enheter. Glassene er designet for å hindre og redusere belastningen øynene utsettes for når du sitter foran skjermer.

Ta vare på øyehelsen din

Se klart og godt samtidig som at glassløsningen beskytter øynene dine mot skadelig lys (UV og potensielt skadelig blåfiolett lys).

Transitions

Intelligent teknologi integrert i brilleglassene dine. Transitions er fargeskiftende glass som bidrar til å redusere gjenskinn, tretthet og belastning på øynene ved å reagere på UV og blåfiolett lys. Tilpasser seg alle lysforhold.

Eye Protect System

Eye Protect System hjelper glassløsningen din å beskytte øynene dine mot potensielt skadelig blåfiolett lys og skadelig UV-lys hele dagen - både utendørs og innendørs.

Xperio Sol

Teknologi som beskytter øynene dine mot UV-lys og reduserer blendende gjenskinn, slik at du har optimalt syn uansett hvor lyst det er ute. Finnes i et bredt spekter av farger og speil-finisher som matcher enhver innfatning og stil.

Forbedret klarhet

Beskytter mot gjenskinn og refleksjoner, riper, smuss og støv - for et perfekt syn.

Crizal

Kombiner Crizal for å forbedre din totale glassløsning. En behandling som forbedrer skarpt syn, glass-estetikk, og sørger for klart syn.