Forbedre klarhet

Crizal Prevencia

Filtrerer selektivt skadelig UV- og potensielt skadelig blåfiolett lys

Fordeler

BESKYTTELSE MOT BLÅFIOLETT LYS

Beskytter øynene mot blåfiolett lys (1)

Støvavstøtende

Glass som frastøter støvpartikler og er enkle å rengjøre

Flekkbestandige

Glass som frastøter plagsomme flekker for visuell klarhet og som er enkle å rengjøre

Ripebestandige

Garanterer klart syn i 2 år (2)

UV-beskyttelse

Beskytter øynene mot UVA- og UVB-stråler

Vannavstøtende

Frastøter vanndråper slik at glassene holder seg klare

Hjelper deg med å tenke langsiktelig

 

  • UV-beskyttelse
  • Beskyttelse mot blåfiolett lys
  • Klare glass
  • Glass som er enkle å rengjøre
  • Ripebestandige
  • Robuste glass

 

Lys er overalt

Det meste av det synlige lysspekteret er avgjørende for vårt syn og generelle velvære. Det hjelper oss å se og regulere vår kognitive ytelse. Den delen av lysspekteret som består av UV- og blåfiolett lys kan imidlertid være årsaken til for tidlig aldring av øynene(3). Crizal Prevencia gir beskyttelse mot skadelig lys(4) og bevarer samtidig ditt generelle velvære.

Mann voksbehandler et surfebrett

 

Holdbare glass

Glassene dine støter på mye hver dag. Flekker fra naturlige oljer, vanndråper fra endringer i været og den potensielle risikoen for riper som alt sammen kan påvirke klarheten i glassene og dermed synet. Crizal Prevencia er forbedret for å være avstøtende og motstandsdyktig mot riper, vann, flekker og støv, noe som betyr at glassene er beskyttet mot hverdagens fiender av et klart syn.

Crizal beskytter glassene mot fiendene til synet.

 

Teknologi

 

Filtrering av skadelig lys

Crizal Prevencia filtrerer selektivt skadelig UV- og blåfiolett lys. Ved å redusere blåfiolett eksponering, bidrar Crizal Prevencia til å holde netthinneceller i live(1). Crizal Prevencia blokkerer UV-stråler fra å passere gjennom fronten på glasset og hindrer at UV-stråler reflekteres fra baksiden av glasset og inn i øyet, noe som resulterer i en E-SPF-rating på 35, den høyeste E-SPF-indeksen på et klart glass med optimal UV-beskyttelse(5).

Diagram over glassfiltrerende lys

Se andre relaterte produkter

Korriger synet ditt

Varilux X series

De første Varilux-glassene som reduserer behovet for hodebevegelse. Varilux X brilleglass gir et enestående skarpt, kontinuerlig og flytende syn i alle synssoner, slik at man ser godt både fjernt og nært og alt som er i mellom.

Lær mer

Korriger synet ditt

Eyezen

Den nye generasjonen enstyrkeglass for deg som bruker digitale enheter. Glassene er designet for å hindre og redusere belastningen øynene utsettes for når du sitter foran skjermer.

Lær mer

(1) Crizal Prevencia blokkerer 20% av det skadelige blåfiolette lyset, noe som reduserer retinal celledød med 25%. Det blåfiolette lysskjæret kan avvike noe avhengig av glassmaterialet. Under In vitro-eksperimenter utført av Essilor og Paris Vision Institute, ble netthinne-pigmentepitel-celler utsatt for blåfiolett lys, og reproduserte den fysiologiske eksponeringen for sollys fra det 40 år gamle menneskeøyet.

(2) Crizal ripegaranti - vilkår og betingelser, kontakt optikeren din for mer informasjon.

(3) McCarty CA, Taylor HR. A review of the epidemiologic evidence. linking ultraviolet radiation and cataracts. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31.Sunlight and the 10-year incidence of age-related maculopathy: The Beaver Dam Eye Study. Arch. Ophthalmol., 122, 750-757.New discoveries and therapies in retinal phototoxicity, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, Våren 2013.

(4) Skadelig lys = UV og blåfiolett lys

(5) E-SPF®-indeksen avhenger av selve glassmaterialet og belegget. E-SPF® er en global indeks som vurderer den totale UV-beskyttelsen av et glass. E-SPF® ble utviklet av Essilor International og godkjent av tredjepartseksperter. E-SPF®-indeksen utelukker direkte eksponering for øyet som er avhengig av ytre faktorer (brukerens morfologi, rammeform, slitasjeposisjon). E-SPF®=10 for Crizal® Sapphire UV-glass med Essilor Orma 1.5®.