Forbedre klarhet

Crizal Rock

Se klarere. Motstå smuss og riper.

Fordeler

Den beste kombinasjonen mot riper og smuss

Hverdagen vår er uforutsigbar, noe som utsetter brilleglassene for mange ytre faktorer. Uansett situasjon, fra det ordinære til det ekstraordinære, vil hendelser og dårlige vaner ikke lenger ha samme effekt på brilleglassene, noe som gir deg frihet til å leve livet ditt som du vil.

Du trenger ikke velge mellom enkel rengjøring og ripebestandighet – for varighet som aldri før2.

Hvordan Crizal Rock har blitt testet for å takle hverdagen din

Crizal gjør brukeres liv enklere

Med Crizal® Rock™ - behandling blir brukere styrket i å gjøre stresset knyttet til riper og smuss til en ting fra fortiden.

  • 70 % mer ripebestandige enn tidligere generasjon3.
  • 2x renere etter omfattende tilsmussing enn brilleglassene til hovedkonkurrentene4.
Glasses in paint

1Eksterne laboratorietester og interne tekniske tester, blant de mest kjente brilleglassmerkene av forbrukere (MSW-merkesporing i 2018 i 17 land). 2Eksterne laboratorietester og interne tekniske tester i 2019. Kombinasjon her definert som fusjonen av 2 distinkte kriterier som er ripebestandighet og smussavvisning – Crizal® Rock™ rangert best på smussavvisning og like på ripebestandighet, sammenlignet med de mest kjente brilleglassmerkene av forbrukere (MSW-merkesporing i 2018 i 17 land). Ripebestandighet kan variere avhengig av brilleglasskonfigurasjon. 3Eksterne laboratorietester og interne tekniske tester i 2019, blant de mest kjente brilleglassmerkene av forbrukere (MSW-merkesporing i 2018 i 17 land). 4Eksterne laboratorietester og interne tekniske tester i 2019. Kombinasjon her definert som fusjonen av 2 distinkte kriterier som er ripebestandighet og smussavvisning – Crizal® Rock™ rangert best på smussavvisning og like på ripebestandighet, sammenlignet med de mest kjente brilleglassmerkene av forbrukere (MSW-merkesporing i 2018 i 17 land). Ripebestandighet kan variere avhengig av brilleglasskonfigurasjon.