Forbedre klarhet

Crizal Sapphire+

Best i klassen for gjennomsiktighet

Fordeler

Støvavstøtende

Glass som frastøter støvpartikler og er enkle å rengjøre

Flekkbestandige

Glass som frastøter plagsomme flekker for visuell klarhet og som er enkle å rengjøre

Ripebestandige

Garanterer klart syn i 2 år (2)

Gjenskinnreduksjon

Mindre refleksjoner for klarhet i synet og forbedret estetikk

UV-beskyttelse

Beskytter øynene mot UVA- og UVB-stråler

Vannavstøtende

Frastøter vanndråper slik at glassene holder seg klare

Forbedrede glass

 

  • Mindre distraherende gjenskinn
  • Klare glass
  • UV-beskyttelse
  • Glass som er enkle å rengjøre
  • Ripebestandige
  • Robuste glass
  • Glass som ser usynlige ut for andre

 

Forbedret på alle måter

Crizal Sapphire UV sørger for at brilleglassene er motstandsdyktige og frastøtende mot riper, flekker, vanndråper og støvpartikler. Det betyr at glassene er utrolig godt beskyttet, klare og enkle å rengjøre. Noe som er praktisk i hverdagslige aktiviteter.

Briller med Essilor-glass som er forbedret med Crizal Sapphire beskytter mot flekker

 

Høyeste UV-beskyttelse for et klart glass

Det har vist seg at UV kan ha en negativ effekt på øynene dine, bidra til for tidlig aldring av øynene og er dessuten assosiert med en risikofaktor for grå stær. (3) Crizal Sapphire UV filtrerer UV-stråler som forhindrer dem i å passere gjennom fronten på glasset og forhindrer dem i å reflektere fra baksiden av glasset og inn i øyet ditt. Takket være denne unike UV-beskyttelsen, har Crizal Sapphire UV oppnådd en E-SPF-rangering på 35, som er den høyeste E-SPF-indeksen på klare brilleglass for optimal UV-beskyttelse.(4)

Gutt som bruker briller med Essilor-glass som er forbedret med Crizal Sapphire UV

Vi ser oss forpliktet til å teste ut fordelene.

Vi gjennomfører systematiske brukertester for å garantere dokumenterte fordeler.

9 av 10

brukere er veldig fornøyde

9 av 10

brukere ønsker å fortsette med Crizal

Det er dobbelt

så mange fornøyde brukere av Crizal sammenlignet med andre glassbelegg

Se andre relaterte produkter

Korriger synet ditt

Varilux X series

De første Varilux-glassene som reduserer behovet for hodebevegelse. Varilux X brilleglass gir et enestående skarpt, kontinuerlig og flytende syn i alle synssoner, slik at man ser godt både fjernt og nært og alt som er i mellom.

Lær mer

Korriger synet ditt

Eyezen

Den nye generasjonen enstyrkeglass for deg som bruker digitale enheter. Glassene er designet for å hindre og redusere belastningen øynene utsettes for når du sitter foran skjermer.

Lær mer

(1) Crizal ripegaranti - vilkår og betingelser, vennligst kontakt optikeren din for mer informasjon

(2) Oppfattet usynlighet basert på Wearers Test 2017. (Fr) N = 50 - resultatet av en bedre oppfatning av antirefleksivt trekk.

(3) Katarakt (grå stær): http://www.pointsdevue.com/article/ageing-and-crystalline-lens, http://www.pointsdevue.com/article/effects-ageing-visual-system. McCarty CA, Taylor HR. En gjennomgang av de epidemiologiske bevisene som forbinder ultrafiolett stråling og grå stær. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31.

(4) E-SPF®-indeksen avhenger av selve glassmaterialet og belegget. E-SPF® er en global indeks som vurderer den totale UV-beskyttelsen av et glass. E-SPF® ble utviklet av Essilor International og godkjent av tredjepartseksperter. E-SPF®-indeksen utelukker direkte eksponering for øyet som er avhengig av ytre faktorer (brukerens morfologi, rammeform, slitasjeposisjon). E-SPF®=10 for Crizal® Sapphire UV-glass med Essilor Orma 1.5®.

* 9 av 10 Crizal-brukere er veldig fornøyde - Dette er basert på intern merkevaresporing fra 2016.

** 9/10 Crizal-brukere ønsker å fortsette med Crizal-belegg - Dette er basert på Brand tracking 2017 - MSW - 19 land - 16746 briller, 668 Crizal®-brukere. Land: Australia, Brasil, Canada, Kina, Colombia, Frankrike, Tyskland, India, Italia, Malaysia, Mexico, Filippinene, Russland, Singapore, Spania, Taiwan, Thailand, Storbritannia, USA.

*** Dobbelt så mange fornøyde brukere av Crizal-belegg sammenlignet med andre AR-belegg - EUROSYN - 2017 - USA - n = 107 (53 nåværende antirefleksbrukere + 54 nåværende ikke-refleksjonsbrukere)