Forbedre klarhet

Crizal Sapphire HR

Klart syn i hverdagslivet.

Fordeler

UV-beskyttelse

Beskytter øynene mot UVA- og UVB-stråler

ABSOLUTT KLARHET

Reduserer synlige lysrefleksjoner ved 360° rundt deg.

VARIG MOTSTAND

Slitesterk ripebestandighet mot hverdagshåndtering, som for eksempel å tørke av eller miste brillene dine.

ENKEL RENGJØRING

Frastøter vann og støv, bestandige mot smuss for et brilleglass som holder seg like klart som den første dagen du kjøpte dem¹

Vår nyeste innovasjon innen coating

Hver dag er øynene dine vitne til den frenetiske rytmen i din daglige rutine og får deg til å oppdage hva livet handler om. Daglige utfordringer kan endre brillebrukeres synsklarhet og synskomfort.

Crizal® Sapphire™ HR, den beste av Crizal-coatingene som gir klarhet, varighet og enkelt vedlikehold av brilleglassene.

VÅR NYESTE INNOVASJON INNEN COATING

Hver dag er øynene dine vitne til den frenetiske rytmen i din daglige rutine og får deg til å oppdage hva livet handler om. Daglige utfordringer kan endre brillebrukeres synsklarhet og synskomfort.

Crizal® Sapphire™ HR, den beste av Crizal-coatingene som gir klarhet, varighet og enkelt vedlikehold av brilleglassene.

HVORDAN CRIZAL SAPPHIRE HR MOTSTÅR EKSTREM TESTING

Virkelige tester av Crizal Sapphire

CRIZAL LIFEPROOF MULTI-TEST

Essilor har utviklet en grundig protokoll for å styrke sine testmetoder, Crizal Lifeproof multi-test. Ytelsen til Crizal® Sapphire™ HR har blitt vurdert under alle forhold:

Multi layer resistance
  • Anti-reflekterende effektivitet: best-in-class gjennomsiktighet oppfattet av eksperter gjennom en sensorisk analyse2.
  • Ripebestandighet: overlegen ripebestandighet kontra tidligere generasjon etter 12 måneders bruk3.
  • Enkle å rengjøre: enkle å gjøre rene etter omfattende smuss og 20 000 rengjøringsgnidninger4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REDUSERER REFLEKSJONER

Enten vi er hjemme, på jobb eller handler, blir vi eksponert til flere lyskilder. Fra alle vinkler når lys treffer brillene dine og skaper refleksjoner. Disse refleksjonene kan være en kilde til ubehag og påvirke oss til å endre atferd, bevisst og ubevisst. Vi justerer hodene våre, endrer holdningen vår eller fjerner til og med brillene våre bare for å redusere synseffektene av refleksjoner. Crizal Sapphire HR reduserer refleksjoner uavhengig av hvor lyset kommer fra. Ved å redusere mengden av refleksjoner vil synet ditt være klarere med mer levende bilder og forbedret brilleglassestetikk når andre ser på deg. Klarhet har aldri vært så synlig.(4)

HØYESTE NIVÅ AV UV-BESKYTTELSE FOR ET KLART BRILLEGLASS

Det er funnet at UV kan ha en kumulativ effekt på øynene dine og bidra til prematur øyealdring, og er forbundet som en risikofaktor for katarakter.(5) Crizal Sapphire HR filtrerer UV-stråler og forhindrer dem fra å passere gjennom fronten av brilleglassene dine og forhindrer dem fra å reflektere av baksiden av brilleglassene og inn i øyet ditt. Takket være denne unike UV-beskyttelsesforbedringen har Crizal Sapphire HR en E-SPF vurdering på 35, den høyeste E-SPF indeksen på klare brilleglass for optimal UV-beskyttelse.(6)

FORBEDRE BRILLEGLASSENE DINE PÅ ALLE MÅTER

Crizal Sapphire HR sikrer at brilleglassene dine er motstandsdyktige og avstøtende mot riper, smuss, vanndråper og støvpartikler. Dette betyr at brilleglassene dine er utrolig godt beskyttet, klare og enkle å gjøre rene. Noe som er nyttig når du står ovenfor dine hverdagsaktiviteter.

Vi ser oss forpliktet til å teste ut fordelene.

Vi gjennomfører systematiske brukertester for å garantere dokumenterte fordeler.

9 av 10

brukere er veldig fornøyde

9 av 10

brukere ønsker å fortsette med Crizal

Det er dobbelt

så mange fornøyde brukere av Crizal sammenlignet med andre glassbelegg

Se andre relaterte produkter

Korriger synet ditt

Eyezen

Den nye generasjonen enstyrkeglass for deg som bruker digitale enheter. Glassene er designet for å hindre og redusere belastningen øynene utsettes for når du sitter foran skjermer.

Lær mer

1Antatt gjennomsiktighet basert på studie av forbrukere som fikk opplæring i laboratorium – 2021 – tredje uavhengige part – FR – (n=15 opplærte forbrukere) – sammenlignet med konkurrentens mest kjente brilleglassmerker av forbrukere (ekstern merkesporing i 11 land i 2019). 2Essilor® R&D-slitasjetest – 2020 – n=35 brillebrukere – slitasjenivå på en 7-punkt skala (fra 0 til 6), vesentlig forskjell mellom Crizal® Sapphire™ HR og tidligere generasjon av Crizal® med statistisk studenttest. 3 Ekstern laboratorietest – 2020 – sammenlignet med konkurrenters best kjente brilleglassmerker av forbrukere (ekstern sporing av merker i 11 land i 2019).

(4) Antatt usynlighet basert på Brukertest 2017. (Fr) N = 50 – resultater fra en bedre antagelse av anti-reflektiv funksjon.

(5) Katarakt: http://www.pointsdevue.com/article/ageing-and-crystalline-lens, http://www.pointsdevue.com/article/effects-ageing-visual-system. McCarty CA, Taylor HR. A review of the epidemiologic evidence linking ultraviolet radiation and cataracts. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31.

(6) E-SPF®-indeksen avhenger av brilleglassmaterialet selv og behandlingen. E-SPF® er en global indeks som rangerer den helhetlige UV-beskyttelsen på et brilleglass. E-SPF® ble utviklet av Essilor International og er støttet av tredjeparts eksperter. Kun brilleglassytelse. E-SPF®-indeksen ekskluderer direkte øyeeksponering som avhenger av eksterne faktorer (brukers morfologi, innfatningsform, posisjon for bruk). E-SPF®=10 for Crizal® Sapphire HR-brilleglass med Essilor Orma 1,5®.