Forbedre klarhet

Crizal Drive

Føl deg tryggere bak rattet med kjøreglass

Fordeler

Støvavvisende

Avviser støvpartikler for å gi bedre syn og brilleglass som er enkle å rengjøre

Smussmotstand

Avviser plagsomt smuss og gir klart syn og brilleglass som er enkle å rengjøre

Ripebestandighet

Sikrer klart syn, garantert i to år (1)

UV-beskyttelse

Beskytter øynene dine mot UVA- og UVB-stråler

Vannavstøtende

Støter bort vanndråper slik at brilleglassene holder seg klare

Opptil 90 % mindre refleks når du kjører om natten (2)

Komfortabelt syn og forbedret synsskarphet

Trygg kjøring

  • Reduserer refleksjoner på veien
  • Redusert gjenskinn
  • Ripebestandighet
  • Robuste brilleglass
  • UV-beskyttelse
  • Optimalisert for kjøring

SE KLARERE BAK RATTET

Føles synet ditt dårligere når du kjører om natten, selv når du bruker briller? Crizal Drive kan ha løsningen du har lett etter. Crizal Drive er en glasscoating som kan kombineres med Varilux og Essilor enstyrkeglass for å forbedre synsklarheten; du kan til og med ha Transitions som en del av brilleglassløsningen. Belegget gir brilleglassene dine flere fordeler, og hjelper dem til å fungere bedre med å gi skarpt og uavbrutt syn, noe som er viktig når du kjører.

Crizal Drive er spesielt optimalisert for kjøring og har vist seg å redusere refleks i brilleglassene. Det gjør at du føler deg mer komfortabel bak rattet. Enten du kjører om dagen eller om natten, skal du sørge for at brillene dine gjør livet litt lettere for deg.

Føl deg trygg på veien

Lys om natten kan skape refleksjoner og gjenskinn på brillene våre. De kan komme fra alle retninger og forskjellige kilder, for eksempel frontlys, trafikklys og gatelykter. Det kan gjøre kjøreopplevelsen til et hinder, snarere enn en glede. Crizal Drive brilleglasscoating reduserer refleksjoner spesielt når du kjører om natten, og hjelper deg å holde deg så trygg som mulig når du er på farten. Crizal Drive kan forbedre synskomfort, gi klart syn og skape et tryggere kjøremiljø både dag og natt; uansett hvilket kjøretøy du kjører.

Nattkjøring

 

Brilleglass som varer

Crizal Drive gjør så mye mer enn å redusere refleksjoner på brilleglassene dine. Det kan også optimalisere brilleglassene dine slik at de blir motstandsdyktige mot riper og avvisende mot vanndråper, flekker og støv. Dette kan bidra til å holde brilleglassene dine rene, slik at du kan se alt rundt deg når du kjører. Crizal Drive har en E-SPF-verdi på 25, slik at øynene dine er beskyttet mot UV-lys når du er ute av bilen eller på sykkelen din (3).

Motorsykkelrytter iført Crizal Drive

Vi tester fordelene

Vi utfører systematiske brukertester for å garantere ytelsen til våre produkter

14 185

personer testet og vurderte Essilor-brilleglass under reelle forhold

18 981

personer testet Essilor-brilleglass

312

studier på Essilor-brilleglass utført med forbrukere

Få Crizal Drive som en del av brilleglassløsningen din hos en samarbeidende optiker

Finn en optiker

 

(1) Vilkår og betingelser for Crizal ripegaranti gjelder.  Snakk med optikeren din for mer informasjon.

(2) kontra standard brilleglass med hardt belegg uten antireflekterende belegg

(3) E-SPF®-indeksen avhenger av selve brilleglassmaterialet og belegget. E-SPF® er en global indeks som vurderer den totale UV-beskyttelsen til et brilleglass. E-SPF® ble utviklet av Essilor International og godkjent av eksperter fra tredjeparter. Kun brilleglassytelse. E-SPF®-indeksen ekskluderer direkte øyeksponering som avhenger av ytre faktorer (brukerens morfologi, innfatningform, slitasjepunkter). E-SPF® = 10 for Crizal® Drive-brilleglass med Essilor Orma 1.5®.