Beskytt synet ditt

Crizal Sun XProtect

Forbedre solbrillene dine med en varig og beskyttende behandling

Fordeler

UV-beskyttelse

Beskytter øynene dine mot UVA- og UVB-stråling(1)

VARIGE BRILLEGLASS

Ripebeskyttelse for økt varighet

SMUSSAVVISENDE

Avviser irriterende smuss for synsklarhet og brilleglass som er enkle å rengjøre

ENKLE Å RENGJØRE

Brilleglass som er enkle å rengjøre sikrer klart syn

FORBEDRET UV-BESKYTTELSE

Beskytter øynene dine mot intenst sollys

UV-beskyttende solbriller

 • Gjør brilleglass holdbare
 • Reduserer gjenskinn
 • Gir komfortabelt syn
 • Brilleglass som er enkle å rengjøre
 • UV-beskyttelse selv fra reflekterte UV-stråler

EKSTRA BESKYTTELSE + VARIGHET

Par Xperio®-solglass med nye Crizal® Sun XProtect for maksimal beskyttelse mot UV-stråler og overlegen ripe- og smussbeskyttelse. Crizal Sun XProtect er en brilleglassbehandling som er spesielt designet for solbriller, som tilbyr fullstendig beskyttelse for øynene og solbrillene dine.

MAKSIMAL UV-BESKYTTELSE

De fleste solbriller som er merket med «blokkerer 100 % UV» beskytter bare øynene dine mot UV på fremsiden av brilleglasset. Allikevel reflekterer opptil 50 % av total UV-eksponering av baksiden av solbriller og inn i øyet, noe som kan øke risikoen din for øyesykdom.(1)

Med Crizal Sun XProtect får du ytterligere beskyttelse ved å også eliminere UV-lys og synlige lysrefleksjoner fra baksiden av brilleglasset. Crizal Sun XProtect har den høyeste UV-beskyttelsen, E-SPF 50®, som betyr at øynene dine er minst 50 ganger bedre beskyttet enn uten noe brilleglass.(2)

Kvinne som har på seg solbriller på stranden

Siden solbriller har en mørk farge, har brukeres pupiller en tendens til å utvide seg mer enn de ville bak klare brilleglass og mer UV-lys kommer inn i øynene. Ordinære solbriller som ikke blokkerer UV-refleksjon på baksiden av brilleglasset kan sette øynene dine i større fare for UV-skade.

 

FÅR SOLBRILLENE DINE TIL Å VARE (3)

Crizal Sun XProtects nye ikoniske Shield Technology gir overlegne ripe- og smussavvisende egenskaper, slik at solbrillene dine varer lenger. Enten det er snakk om utendørs, hvor solbriller utsettes for skadelige elementer, eller til og med når de ikke blir brukt, må solbriller takle mange daglige forhold, som for eksempel eksponering til utendørselementer som sand, grus og kvister, de faller av under aktivitet, hyppig håndtering og feil oppbevaring.

Ionic Shield Technology beskytter solbrillene dine ved å styrke forsiden slik at ulykker

ikke ødelegger brilleglassene – som gjør at de fortsetter å se bra ut og at du ser godt.

mann som rengjør solbriller Rengjøre solbriller med en brilleglassklut

OVERLEGEN RIPE- OG SMUSSBESKYTTELSE(4)

Ved å legge til Crizal Sun XProtect vil du få det høyere nivået av beskyttelse du forventer når du har på deg solbriller – og selv når du ikke gjør det – slik at du kan fokusere på dagen din, ikke solbrillene dine.

 • NYTT: Mer enn 2x bedre ytelse mot riper enn Crizal® Sun UV(5)
 • NYTT: Mer enn 2x bedre smussbeskyttelse en Crizal® Sun UV(6)
 • Uovertruffen beskyttelse mot støv og vann(7)
 • Dobbeltsidig beskyttelse mot gjenskinn og UV(8)

Mest omfattende beskyttelse mot riper, smuss, UV og gjenskinn(9)

Brilleglass med flere lag

STIL OG TILGJENGELIGHET

 • En subtil gull-finish er Crizal® Sun XProtects løfte om at Xperio®-solbriller kommer med overlegen beskyttelse
  mot riper og smuss
 • Tilgjengelige på Xperio® polariserte og fargede solbrilleglass
 • Egnet for alle styrker(10)
Green Frames

BESKYTT SYNET DITT UTENDØRS

Både synlig lys og UV-lys kan enkelt reflektere av baksiden av brilleglassene dine mot øynene dine. Dette kan skape ubehag og øke risikofaktorer fra overeksponering til UV-stråler. Crizal Sun UV kan eliminere reflektert lys på baksiden av brilleglasset, samt på fremsiden. Dette beskytter øynene dine både mot gjenskinn og UV-stråler, slik at du kan nyte å være utendørs mens du vet at øynene dine er beskyttet. Enten du er på ferie eller i hagen din, er solbriller med UV-beskyttelse den perfekte løsningen for å redusere forstyrrelser og ubehag fra sterke lysforhold.

Kvinne leser en bok ved bassenget

KLARE BRILLEGLASS FOR KLART SYN

Når du bruker solbriller blir brilleglassene utsatt for mye, for eksempel solkrem, svette og naturlige oljer fra kroppen din. Alle disse kan skape smuss på brilleglassene dine og påvirke klarheten av synet ditt. Med Crizal Sun UV-brilleglassbehandling vil solbrillene dine motstå smuss og skitt, takket være behandlingens oleofobiske teknologi. Hold brilleglassene dine rene lenger, enklere å rengjøre, slik at du aldri går glipp av muligheten for et feriebilde!

Familie som leker på stranden

Få Crizal Sun XProtect som en del av brilleglassløsningen din hos en samarbeidende optiker

Finn en optiker

(1) % av total UV-eksponering mottatt av øyet uten noe beskyttelse – opp til 50 % avhengig av briller og bruksparametre.

(2) E-SPF® ekskluderer direkte øyeeksponering til UV fra rundt brilleglassene.

(3) Basert på data fra Stain Release-test utført av uavhengig tredjeparts laboratorium, 2020.

(4) Sammenlignet mot behandlinger fra hovedaktører i markedet for solbriller med styrke. Basert på data fra ISTM Bayer-test og Stain Release-test utført av uavhengig tredjeparts laboratorium, 2020.

(5) Basert på data fra ISTM Bayer-test utført av uavhengig tredjeparts laboratorium, 2020.

(6) Basert på data fra Stain Release-test utført av uavhengig tredjeparts laboratorium, 2020.

(7) Hydrofobisk behandling på for- og bakside og anti-statisk behandling på bakside.

(8) Eye-Sun Protection Factor® (E-SPF®) er en internasjonal indeks utviklet av Essilor, støttet av tredjeparter. Den sertifiserer den helhetlige UV-beskyttelsen gitt av et brilleglass – og integrerer UV-beskyttelse fra UV-lys som kommer fra begge sidene av brilleglasset. UV-beskyttelse indikerer E-SPF® 50, gjelder ikke for Orma uten UVX.

(9) Sammenlignet mot behandlinger fra hovedaktører i markedet for solbriller med styrke. Basert på data fra ISTM Bayer-test og Stain Release-test utført av uavhengig tredjeparts laboratorium, 2020. UV-beskyttelse indikerer E-SPF® 50, gjelder ikke for Orma uten UVX. (h) Ikke tilgjengelig på speilbrilleglass.

(10) Materiale: 1,50 (Orma®), Polycarbonate (1,59), 1,60 (Ormix®), 1,67 (Stylis), Design: Alle design (inkludert Varilux® X og Eyezen®)