Korriger synet ditt

Eyezen Kids

Optimaliserte enstyrkeglass for barn 6-12 år. Designet for hvordan de ser verden.

Fordeler

AVSPENNER OG BESKYTTER

Slapp av og beskytt barnas øyne, inkludert foran skjermene.

OPTIMALT SYN

Optimalt syn i alle blikkretninger

MER BEHAGELIG

Mer behagelig syn for alle daglige aktiviteter.

Hvorfor Eyezen® kids?

Synet spiller en avgjørende rolle for barns utvikling og vekst.

Som forelder er det viktig at du omhyggelig pleier og fremmer sunt syn i løpet av barnas skoleår, spesielt siden synet deres fortsatt utvikler seg. Og det kan være vanskelig i en stadig mer digital verden.

 

Stadig endring av vaner og livsstil

Smarttelefoner, bærbare datamaskiner, nettbrett … Barn er mer og mer omgitt av digitale enheter , hjemme så vel som på skolen. I dag bruker lærere ofte smarttavler og interaktive tavler, mens det ofte forventes at barn gjør leksene hjemme på datamaskiner.

I tillegg har koronasituasjonen intensivert bruk av elektroniske enheter; ettersom friluftsaktiviteter er blitt erstattet av mer og mer tid foran skjerm, og virtuell skole har blitt en ny virkelighet for mange rundt om i verden.

➔ Finn en optiker
Barn som bruker briller som jobber på bærbar PC

 

Finn den riktige brilleglassløsningen

For barn med nærsynthet, hypermetropi eller astigmatisme kan denne økte eksponeringen for skjermer være spesielt skadelig for øynene. Som et resultat kan dårlig syn hemme livskvaliteten deres, føre til lærevansker og gjøre at de ikke får oppfylt sitt potensial. 

Men med den riktige brilleglassløsningen, tilpasset deres spesifikke behov og moderne livsstil, kan de fortsette å oppdage, lære noe nytt hver dag og bli den beste utgaven av seg selv, mens de nyter hvert magiske øyeblikk i barndommen.

➔ Finn en optiker
Ung gutt iført blå briller

 

Designet for unge brillebrukere

De nye Eyezen® Kids-brilleglassene er designet for unge brillebrukere mellom 6 og 12 år. Denne alt-i-ett-løsningen er testet under reelle forhold og gir dem bedre synskomfort og beskyttelse*.

 

EYEZEN KIDS: BARNAS MEST BEHAGELIGE BRILLEGLASS*

Hvorfor trenger barn en spesifikk løsning for enstyrkeglass?

Barn har ikke de samme synsbehovene som voksne. Synssystemet deres er ikke fullt utviklet. De har en tendens til å bevege øynene mye mer og ser ofte opp på verden rundt seg gjennom en større flate av brilleglasset. 

De trenger brilleglass tilpasset sine unike behov, atferdsmåter, ansiktstrekk og daglige aktiviteter – inkludert skjermtid – og dette er ikke tilfellet med standard brilleglass som er designet for voksne. 

➔ Finn en optiker
Ung jente iført Eyezen Kids-briller

 

TAR HENSYN TIL 3 PARAMETERE FOR BARN

1. HODE- OG ANSIKTSTREKK
  • Barn har andre ansiktstrekk enn voksne. Eyezen® Kids-design tar hensyn til barnas trekk for å lage et brilleglass som er svært godt tilpasset deres ansiktsstruktur.
2. AVSTAND TIL GJENSTANDER
  • Barnas armer er kortere, slik at de ser gjenstander på nærmere hold enn voksne. Hele brilleglasset er optimalisert for å tillate visning av gjenstander på forskjellige avstander, og gir uanstrengt syn i daglige aktiviteter.
3. BLIKKRETNINGER
  • Synsfeltet er 60 % bredere enn for et standard enstyrkeglass, og gir dermed bedre korreksjon.
Diagram som viser teknologien i Eyezen kids-brilleglass

 

FLERE TIPS FOR Å AVSPENNE OG BESKYTTE BARNS SYN

Diagram som viser tips om barns syn

 

Ta kontakt med din optiker hvis du vil vite mer om Eyezen® Kids-brilleglass. For å finne enEssilor-optiker i nærheten av der du bor, sjekk ut vårt optikersøk.

Finn en optiker i nærheten av deg