Transitions

Transitions fargeskiftende brilleglass som tilpasser seg automatisk til skiftende lysforhold for optimal synskomfort og stil. I tillegg hjelper de å beskytte mot skadelig UV-stråler utendørs og potensielt skadelig blåfiolett lys innendørs. Transitions er den første fotokromatiske merkevaren som anbefales av øyeleger. Utforsk vårt utvalg av fotokromatiske teknologier nedenfor; Enten du vil ha konvensjonelle hverdagsglass, spesifikke kjøreglass eller stilfulle moteglass, finnes det en løsning for

Transitions Xtractive Polarized

Motstå gjenskinn. Hvis du opplever sterkt sollys eller gjenskinn reflektert fra overflater som veier eller vann, spesialkonstrueres Transitions® XTRActive® Polarized™-brilleglass for deg.

Transitions® Signature® GEN 8™

Fargeskiftende brilleglass for hverdagslivet. Det beste for de som vil ha våre klareste og raskeste brilleglass, som gir en bedre synsopplevelse og øyebeskyttelse¹. Tilgjengelig i sju farger.

Transitions XTRActive New Generation

Fargeskiftende teknologi som aktiverer i bilen. Tilpasser seg til UV og synlig lys – subtil farge innendørs og ekstra mørk utendørs for ytterligere beskyttelse mot sterkt sollys. Tilgjengelig i 3 ikoniske farger.