Beskytt synet ditt

Transitions XTRActive New Generation

Overlegen synskomfort innendørs, utendørs og i bilen

Fordeler

Beskyttelse mot blåfiolett lys

Beskytter øynene mot blåfiolett lys

Forbedrer visuell komfort

Glass som tilpasser seg sømløst til den perfekte fargen i alle typer lys

UV-beskyttelse

Beskytter øynene mot UVA- og UVB-stråler

Brilleglass som blir ekstra mørke

  • Beskytter øynene dine mot skadelig lys(1)
  • Blir ekstra mørke når de er fullstendig aktivert
  • Tilpasser seg skiftende lysforhold
  • Blir ekstra mørke når de er fullstendig aktivert
  • Aktiveres selv i bilen
  • Reduserer gjenskinn
  • Komfortabelt syn
  • Tilgjengelig i 3 ikoniske farger

ER TRANSITIONS XTRACTIVE NEW GENERATION-BRILLEGLASS RIKTIGE FOR DEG?

Hvis du er ekstra følsom for lys eller ofte er i sterkt lys, er Transitions® XTRActive® New Generation-brilleglass et fantastisk alternativ for deg. Transitions XTRActive New Generation er våre mørkeste fargeskiftende brilleglass, og da de ble testet av brillebrukere i løpet av deres dagligliv i diverse lyssettinger, scoret de svært høyt med tanke på brukertilfredshet.(3)

VELG DIN FARGE

Match rammen din med én av tre Transitions XTRActive New Generation-farger. Hver farge tilbyr forskjellige fargeoppfatningsfordeler. Tilgjengelig i Brown, Graphite Green og Grey.

BROWN-XT-FANNED-OUT
GRAPHITE-GREEN-XT-FANNED-OUT
GREY-XT-FANNED-OUT

RASKERE FADEBACK

Transitions XTRActive New Generation returnerer fra et mørkt til et klart brilleglass raskere enn noensinne, og gir 35 % raskere fadeback enn den forrige generasjonen(9).

SYNSKOMFORT UNDER KJØRING

Standard fargeskiftende brilleglass aktiveres når de eksponeres til UV. Moderne frontruter blokkerer UV-lys. Transitions XTRActive-brilleglass blir mørkere bak frontruten på en bil, på grunn av den unike teknologien de har, som responderer på synlig lyst, samt UV, for å beskytte øynene dine mot gjenskinn og sollys mens du kjører.

EKSTRA MØRKE BRILLEGLASS UTENDØRS

Transitions XTRActive New Generation-brilleglass er ekstra mørke utendørs, og de mørkeste fargeskiftende i varme temperaturer. De er også de eneste fargeskiftende brilleglassene som har oppnådd et kategori 3-nivå av mørkhet når det er varmt – det samme nivået som de vanligst brukte solbrillene(7). Transitions XTRActive New Generation-brilleglass er de mørkeste fargeskiftende brilleglassene i bilen, og bidrar til å beskytte øynene dine mot sterkt sollys når du kjører(8).

BESKYTTELSE I HVERDAGEN

Lys er vesentlig for synet vårt og for vår helhetlige trivsel. Deler av lysspekteret som kommer inn i øynene våre kan være en bidragsfaktor til øyesykdommer, som for eksempel katarakter og aldersrelatert makuladegenerasjon(2). Transitions-teknologi blokkerer 100 % UVA- og UVB-lysstråler og filtrerer selektivt potensielt skadelig blåfiolett lys innendørs fra moderne lyskilder og utendørs fra solen. Dine nye Transitions-brilleglass vil bidra til din helhetlige øyehelse.

TRANSITIONS XTRACTIVE NEW GENERATION BESKYTTELSE MOT POTENSIELT SKADELIG BLÅTT LYS

Transitions XTRActive New Generation-brilleglass bidrar til å gi den beste beskyttelsen mot potensielt skadelig blått lys innendørs(4) og blokkerer opptil 90 % av potensielt skadelig blått lys utendørs(5). De er ekstra mørke i sollys for å bidra med å gi deg den beste helhetlige beskyttelsen mot potensielt skadelig blått lys i alle lyssituasjoner(6). Alle Transitions®l-brilleglass, inkludert Transitions XTRActive New Generation-brilleglass, blokkerer 100 % av UVA- og UVB-stråler for å bidra til å beskytte øynene dine mot de skadelige effektene av ultrafiolette stråler utsendt fra solen.

HINT AV FARGE

Transitions XTRActive New Generation-brilleglass er klare innendørs med et hint av beskyttende farge, designet for å bidra til å beskytte øynene dine mot skarp innendørsbelysning og kilder til potensielt skadelig blått lys(5).

VI ER OPPTATT AV Å TESTE FORDELENE

Vi utfører systematiske brukertester for å garantere bevis på ytelsen til produktene våre

88%

av brukerne er fornøyd med Transitions-glass

Transitions er den første fotokromatiske merkevaren

som anbefales av øyeleger.

Se andre relaterte produkter

Korriger synet ditt

Varilux X series

De første Varilux-glassene som reduserer behovet for hodebevegelse. Varilux X brilleglass gir et enestående skarpt, kontinuerlig og flytende syn i alle synssoner, slik at man ser godt både fjernt og nært og alt som er i mellom.

Lær mer

Korriger synet ditt

Eyezen

Den nye generasjonen enstyrkeglass for deg som bruker digitale enheter. Glassene er designet for å hindre og redusere belastningen øynene utsettes for når du sitter foran skjermer.

Lær mer

Forbedre klarhet

Crizal Sapphire HR

Reduserer lysrefleksjoner, gir varighet og enkelt vedlikehold som gir klart syn i hverdagslivet.

Lær mer

(1)Skadelig lys = UV og blåfiolett lys (2)McCarty CA, Taylor HR. A review of the epidemiologic evidence linking ultraviolet radiation and cataracts. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31. Sunlight and the 10-year incidence of age-related maculopathy: The Beaver Dam Eye Study. Arch. Ophthalmol., 122, 750-757. New discoveries and therapies in retinal phototoxicity, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, Våren 2013.

*88% av brukerne er fornøyde med Transitions-glass Kilde: Essilor consumer brands tracking (MSW - ARS 2017)

**Transitions-glass er merkevaren til fotokromiske glass som anbefales av fagpersoner innen øyehelse. Transitions Eyecare Professional Brand Tracking (MSW-ARS, 2016: Brasil, Canada, Colombia, Frankrike, Tyskland, Italia, Mexico, Spania, Storbritannia og USA)