Korriger synet ditt

Varilux X series

Vårt beste universelle progressive glassdesign

Fordeler

Optimalt syn

Føl deg trygg når du bruker briller

Lett å bruke progressive glass

Tilpass deg raskt til de nye brillene dine

Stort leseområde

Se tydelig og godt på nært

Jevne overganger

Sømløse overganger mellom nært og avstand

Opplev total visuell frihet

 

Beste varifokale glass for synet

 

Fang opp hver detalj innenfor en armlengdes avstand

Tidligere progressive glass krevde at brukerne bevegde på hodet i den retningen de ønsket å se. Med Varilux X-series glass reduseres behovet for denne unødvendige hodebevegelsen dramatisk. Du trenger ikke lenger å anstrenge deg for å finne den mest behagelige delen av glasset for å se tydelig. Med Varilux X-series kan du se gjennom hvilken som helst del av glassene og oppleve forbedret syn.

En dame ser på sin bærbare datamaskin og smarttelefon

Glass som holder tritt med livsstilen din

Med glass i Varilux X series kan du tydelig og sømløst se nært, fjernt og alt i mellom. De best tilpassede Varilux progressive glassene for skarphet når du ser på noe som er i nærheten eller langt borte. De nye glassene dine vil garantert holde tritt med dine daglige behov.

Dame kjører en rallybil

 

Teknologi

Varilux X series er resultatet av tre banebrytende teknologier: Xtend, Nanoptix og Synchroneyes.

 

Xtend teknologi

Dramatisk reduksjon av det unødvendige behovet for hodebevegelse når du prøver å finne glassets beste del. Xtend-teknologien har optimalisert linsesonen på glassene slik at du kan fange opp all viktig informasjon som befinner seg 40-70 cm unna med ett eneste blikk. Smarttelefonen din, skrivebordet, en bok, barn, barnebarn, i det hele tatt alt som virkelig betyr noe for deg.

 

Varilux Xtend teknologi

Nanoptix teknologi

Ingen følelse av tap av balanse når du beveger deg, noe som resulterer i en behagelig brukeropplevelse fra første dag. Nanoptix-teknologien rekonstruerer glassene dine for praktisk talt å redusere bildeforvrengninger, noe som gjør det enda lettere å bruke progressive glass. Du kommer aldri mer til å ta dem av.

Varilux Natoptix teknologi

Synchroneyes teknologi

Maksimalt synsfelt, slik at du kan se all viktig informasjon. Synchroneyes-teknologi utformer glassene dine slik at de fungerer perfekt sammen, akkurat som øynene dine, for å skape et sømløst bilde. Alle detaljer vil være tydelige, fra kant til kant, selv når de ikke ligger rett foran deg.

Varilux Syncroneyes teknologi

 

Hvordan tilpasse glassene dine individuelt

Styrkemålingen din er bare starten! Varilux X-series glass kan modifiseres med opptil syv unike målinger, som inkluderer:

  • Ditt nærsynt-atferd
  • Den fysiologiske formen på øyet ditt
  • Ditt dominerende øye
  • Til og med brillerammen du ønsker å bruke

Dette er muliggjort av en unik måleprosess som er utviklet av Essilor.

Vi er opptatt av å teste fordelene

Vi gjennomfører systematiske brukertester for å garantere bevis på fordeler

2742

brukere over hele verden testet Varilux X-series glass under virkelige forhold

86%

av brukerne foretrekker Varilux X-series

Opptil 91%

av brukerne er svært fornøyde med synskvalitet på alle avstander

Utforsk andre relaterte produkter

Beskytt synet ditt

Eye Protect System

Eye Protect System hjelper glassløsningen din å beskytte øynene dine mot potensielt skadelig blåfiolett lys og skadelig UV-lys hele dagen - både utendørs og innendørs.

Lær mer

Beskytt synet ditt

Transitions® Signature® GEN 8™

Fargeskiftende brilleglass for hverdagslivet. Det beste for de som vil ha våre klareste og raskeste brilleglass, som gir en bedre synsopplevelse og øyebeskyttelse¹. Tilgjengelig i sju farger.

Lær mer

Forbedre klarhet

Crizal Sapphire HR

Reduserer lysrefleksjoner, gir varighet og enkelt vedlikehold som gir klart syn i hverdagslivet.

Lær mer

(1) Leid J ,Lanthony P, Roth A, Vienot F, 2001, Dyschromatopsies, Bulletin des sociétés d’Ophtalmologie de France, Årsrapport.

*86% av brukerne foretrekker Varilux X-series glassfremfor Varilux S-series glass - Enkeltsenterundersøkelse - Eurosyn - Frankrike (n=42). Blant brukerne som gjorde et valg (n=28/42).

**Opptil 91% av brukerne som er svært fornøyd med synskvalitet på alle avstander - Internasjonal multisenterstudie (n=66). For et generelt og dynamisk syn, har testpersonene rangert på en 10-punkts skala fra "Ikke klart i det hele tatt" til "Veldig tydelig". God visuell kvalitet er fra 7 til 10. For avstands-, mellom- og nærsynthet er testpersonene vurdert i samme skala og på en 10-punkts skala fra "Meget smal" til "Meget bred". God visuell kvalitet er når gjennomsnittet av klarhet og bredde er fra 7 til 10.