Xperio Sol

Våre solfarger, polarisert teknologi og speil beskytter øynene mot skadelige UVA- og UVB-stråler, sterkt sollys og gjenskinn, og sikrer at øyehelsen og synet er godt beskyttet hver gang man tar på seg solbrillene. Vårt omfattende utvalg av fargetoner, polariserte farger og speilfarger gjør at man kan skape det ypperste solglasset av egne valg, slik at de kan matches med en hvilken som helst innfatning eller stil. Se klart og tydelig i solen mens du tar deg godt ut.

Xperio Polarisert

Xperio Polariserte solglass gir den beste visuelle komfort og maksimal beskyttelse mot gjenskinn og UV-lys. Vær trygg på veien eller se flott ut på stranden. Finnes i et bredt spekter av farger og speil-finisher.

Xperio Tinted

Teaser-beskrivelse: Tonede solglass som gir beskyttelse mot gjenskinn og samtidig opprettholder den naturlige fargeoppfatningen. Tilgjengelig med eller uten synsprøve. Finn solglasset som passer til ditt utseende og ditt valg av innfatning. Fås i et bredt spekter av enhetlige og graderte farger.

Xperio Mirrors

Tilføy et ultramoderne preg eller et sporty utseende til solglassene dine. Fås i 8 forskjellige farger for å passe inn i ditt valg av innfatninger for et personlig utseende.