Innovasjon

Det finnes ingen annen virkelig innovasjon enn den du trenger og godkjenner.

 

 

Innovasjonsprosessen vår, inspirert av og for livet ditt.

De kan se like ut, men ikke alle brilleglass er laget like. Essilor-glass er systematisk utviklet, testet og validert av mennesker som deg*. Fordi vi kun ønsker å lage innovasjoner som er relevante for deg, er Essilor®s forpliktelse til innovasjon bygget rundt deg. Det er din godkjenning som validerer innovasjonene våre.

 

Inspirert av livet ditt

80% av informasjonen du mottar kommer gjennom øynene dine, og 40% av hjerneaktiviteten din er dedikert til synet ditt. Det er derfor glass av høy kvalitet er så viktig, og det er grunnen til at Essilor kontinuerlig jobber med å fokusere på alle de kompliserte sidene ved synet.

Ettersom du sannsynligvis ikke bor i et laboratorium, jobber Essilor sammen med mennesker for å undersøke synssvanene deres og for å teste produktene våre i deres virkelige situasjoner. Hos HouseLab™ og CarLab™ kjører vi et bredt spekter av tester for å observere og registrere hvordan du går, kjører, og til og med lager mat og samhandler med skjermer i det daglige liv.

Dame som holder barnet sitt og bruker Essilor-glass.

 

SKAPT VED HJELP AV AVANSERT TEKNOLOGI

Forskerne våre samler inn fysiologiske biometriske atferdsdata; utarbeider spesifikasjoner som er i samsvar med de visuelle og posturale behovene til hver person. Dette gjøres på en flersensorisk måte gjennom digitale teknikker som virtuell 3D-virkelighet og simuleringer.

Barn holder en penn og maler

 

VI VIL AT DU SKAL GLEMME OSS

Før vi lanserer vår nyeste glassinnovasjon, gjennomføres brukertester for å sikre at ytelsen blir godt oppfattet av deg, dine behov og din livsstil. Ettersom det eneste beviset på fordeler for brukeren kommer fra brukeren selv, har Essilor siden 2004 gjennomført systematiske brukertester på sine ledende merkevarer som Varilux, Crizal og Xperio® før de blir lansert på markedet.

Mann som bruker datamaskin med en kvinne ved siden av ham

Har du lyst å delta i Essilors innovasjonsprosess?

18 981 mennesker

har testet Essilor-brilleglass

14 185 mennesker

har testet og rangert Essilor-glass under virkelige forhold

312 studier

på Essilor-glass utført med forbrukere

Få en Essilor-glassløsning hos en partner-optiker.

Finn din nærmeste optiker